Silveruitje
  • Home
  • Talk
    • Food
  • Cook
    • Fingerfood
    • Meat
    • Seafood
    • Veggie
    • Sweets
  • Go
    • Discover
    • Events
    • Restaurants
  • Me
    • Introductie
Silveruitje
  • Home
  • Talk
    • Food
  • Cook
    • Fingerfood
    • Meat
    • Seafood
    • Sweets
    • Veggie
  • Go
    • Discover
    • Events
    • Restaurants
  • Me
    • Introductie
    • about
Food  Talk
Een week voor Kerst. Nog wat laatste tips!
Silvia Joppen 16 december 2016 Geen reacties.

Nog een weekje te gaan en dan is het zo ver. Kerstmis! Hectische, drukke dagen waarbij we vaak veel volk over de vloer krijgen. Je eigen gezin, familie, schoonfamilie, vrienden.

Iedereen komt gezellig een kopje koffie of een lekker glaasje wijn drinken of misschien zelfs dineren. Aangezien het Kerst is verwacht je bezoek natuurlijk dat je uren in de keuken hebt gestaan om allerlei heerlijks te maken. Met een stukje kerststol of speculaas bij de koffie kom je niet weg. Heb jij al bedacht wat voor lekkers jij gaat serveren?

Voor degene die hun hersenen nog aan het kraken zijn over geschikte zoetigheden hier wat hulp! Wacht dat je van een heerlijke cheesecake taart met verse frambozen om te delen met de gehele familie? Super snel te maken en makkelijk te bewaren in de koeling. Dit scheelt je op het moment suprême weer wat tijd. Als je zorgt dat je de taart een dag van tevoren al maakt hoef je hem alleen maar uit de koelkast te halen. Ideaal toch!?

Of ben jij zo iemand die altijd het commentaar krijgt als je een taart hebt gesneden dat het prutje op het bord eruit ziet alsof het van de vloer af komt? Dan zijn deze recepten wellicht voor jou beter geschikt. Bijvoorbeeld deze prachtige Appel Roosjes. Ze zien er super chique uit en je bezoek zal denken dat je uren in de keuken hebt gestaan! Ons geheimpje dat je met een half uurtje al klaar was 😉 . Of ben je op zoek naar een recept waar de kids ook blij van worden? Dan moet je deze chocolade cheesecake bites eens proberen. Gegarandeerd een succesnummer onder de kinderen en ik kan je vertellen … ook onder de volwassenen! Ik kon zelf niet stoppen met snoepen bij het maken van deze hemelse bites en Marc volgens mij ook niet! Ik kan zweren vanaf het moment dat de bites klaar waren en het begin van de fotoshoot dat er toch echt wat waren verdwenen.

Als je een van deze recepten maakt zou het leuk zijn als je dit middels een foto op facebook of Twitter zou willen delen. Zou je dat zo lief willen zijn om @Silveruitje / #Silveruitje erbij te vermelden? Zo kan ik snel zien wie er allemaal creatief aan het bakken is geslagen.

Vanaf vandaag begint ook Winter Wonderland in Breda. Ik heb al prachtige kerstverlichting gezien en ook de lichtshow van de grote Kerk is de moeite waard. Zondag is opening van het Glazen Huis in Breda en zullen er de hele week acties plaatsvinden om geld in te zamelen. Zelf ga ik donderdag mijn bijdrage leveren door nachtelijk te gaan dineren bij restaurant Chocolat. Hoe cool is dat? Eten voor het goede doel! Hier volgende week meer over. Veel succes met laatste voorbereidingen!

 

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  • Fingerfood
  • Meat
  • Seafood
  • Sweets
  • Veggie

© 2019 Silveruitje - Realisatie Wesley Verheyen